In oktober 2023 ging een langgekoesterde droom van mij in vervulling. Als fervent muziekliefhebber had ik altijd al de wens om een reis te maken door de Verenigde Staten, langs plekken met een rijke muzikale betekenis. 
Op 2 oktober ben ik dan eindelijk voor drie weken op pad gegaan, waarbij mijn vader, die dezelfde muzieksmaak deelt, zich bij de reis aansloot. Het bood tevens een mooie gelegenheid om weer eens bij familie verspreid over het land op bezoek te gaan.
Onze reis begon met een vlucht naar Denver, waar we drie nachten verbleven bij een achternicht. Vervolgens vlogen we naar Atlanta, waar we nog eens drie nachten doorbrachten bij een andere achternicht. Daarna zijn we per auto langs diverse bijzondere plekken gereisd en uiteindelijk keerden we terug naar Atlanta, vanwaar we huiswaarts vlogen.
Gedurende onze reis hebben we ons avontuur vastgelegd in een specifieke link. Het volledige verhaal en de foto's zijn hier te vinden. Speciaal voor deze reis heb ik ook een logo ontworpen, dat op T-shirts is gedrukt. En de Ground Zero Blues Club in Clarksdale Mississippi, van Morgan Freeman, vond het logo zo gaaf, dat ze het uitgeprint hebben en opgehangen.
Back to Top